Vad du behöver för att börja med löpning

Löpning och löpträning i sig kanske inte är den mest avancerade idrotten. Du behöver ett par bra löpskor så kan du ge dig ut för att springa.

Så klart så kommer du relativt snabb att du behöver mer grejer för att få ut mest av din löpning. Se till att skaffa dig rätt utrustning för din löpning. Även om det till en början ”bara” behövs bra löpskor. Det är där du ska lägga de mesta pengarna. Tänk också att efter ett par år så behöver du byta ut dina gamla skor. Dessa nöt mest av allt vid löpning. Se också till att du har funktionella träningskläder när du ger dig ut i löpspåret.

Är du den som gärna springer under vinterhalvåret så behöver du anpassade träningskläder för detta. Ett par upplagor av dina träningskläder då de kan ligga i tvättkorgen från din förra löprunda. Tänk på att köpa dig någon passande mössa som håller huvudet varmt om du springer vintertid. Online kan du hitta bra tips på vilka kläder som passar när du är ute och springer.

Så vill vi önska dig lycka till med din löpträning och vi hoppas så klart att det ger dig din motion och tillfredsställelse som du önskar.