Hitta bra träningskläder som tjej

Något som är både populärt och aktuellt att diskutera idag är vilka träningskläder som passar till olika typer av träning. Det ska vara särskilda toppar till yoga respektive styrketräning, och det ska vara särskilda tights till löpning respektive crossfit. Något som också är viktigt att diskutera och upplysa om är dock underkläderna.

Underkläder som passar träning

Sport-BH och strumpor finns redan på radarn både i medier och i vardagen. Vi vet att BH:n ska vara stödjande och samtidigt se bra ut för att få dig som tränar att känna dig snygg. Vi vet också att strumpor ska vara i fuktavvisande material och därtill sitta bekvämt på foten för att undvika skavsår. Det är dock inte lika vanligt att diskutera trosor, och det vill vi ändra på nu.

Att välja trosor som du är bekväm med, vare sig det handlar om string, hipster eller midjehöga modeller, är a och o. De ska helst inte synas genom dina valda byxor, och de ska heller inte skava eller skapa obehag på annat sätt. Det är dessutom viktigt att de sitter på plats och inte förflyttar sig under tiden du rör på dig.

Prova dig fram och kolla in utbudet genom att klicka här.